blåser ut om røkeheroin

blåser ut om
røykeheroin
Tor Blaha vier tiden sin til å hjelpe rusavhengige ut av rusen. Nå har Jonas
Gahr Støre gitt ham hakeslepp.

Ba i dag.

Vist 201 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Det Støre har gjort burde være lite kontroversielt. det han har gjort er å endre sprøyteromsparagrafen som gjør det mulig for narkomane å røyke heroinen der enn å kun sette den emd sprøyter. Dagens ruspolitikk har til de grader gjennom 40 feilet og man må bare innse at et rusfritt samfunn er en utopi.

Man får sikkert aldri et rusfritt land, men maqn kan tiulby dem som ønsker det rask behandling. Jeg har jobbet med noen som kun har røkt hasj, men i dag er begynt på på røkeheroin, ogdet vil si dyrere stoff, mer penger og ikke lenge før kikket med nålen kommer frem. Det er også en lov i Norge og ikke røke i off.rom.
Det sier at det kan redusere overdoser, men i statestikken har det ikke vært overdoser i sprøyte rom, og det er hvist der dette skal røkes.

Men det ene utelukke rikke nødvenigvis det andre. Det finnes ikke bare en måte å kurere mennesker på, men du tror på en universalløsning, noe jeg ikke tror på.

Men det er ikke snakk om å røyke herion i det offentlige rom. Dette er snakk om en bruks ending i forold til sprøyterom.

Cannabis burde holdes utenfor dette. Å kriminalisere dette stoffet er latterlig og den såkalte propgagandaen at hasj automatis fører til bruk av hardere stoffer er en myte

Verdt å se hva frelsearmeen i Nederland sier om dette: http://www.vl.no/samfunn/livet-har-blitt-bedre/

Du kjemper for mye bra, men jeg tror at krigen mot narkotika snart må avsluttes. den skaper bare mer kriminalitetn og mer oftere. På tide å se fremover, ikke bakover etter løsniner.

Annonse

Nye bilder